Blog

Gemakkelijk professionele drone huren

Wil je gemakkelijk een professionele drone huren? Dan bij je bij ons aan het juiste adres! Wij verhuren drones die je als professional zelf mag vliegen en eenvoudig kunt bedienen! Ideaal als je een DJI Phantom of DJI Mavic Pro 4K drone wilt huren voor een reportage, aftermovie, commercial, evenement of promotie filmpje.

Waarom huur je deze drone?

De DJI drone’s kunnen bijvoorbeeld zelfstandig opstijgen en landen. Als de accu bijna leeg of de drone buiten bereik is, dan vliegt hij automatisch terug naar het opstijgpunt. Bovendien zijn onze DJI drones erg betrouwbaar, omdat we ze onderhouden voor iedere vlucht. Tijdens het filmen¬†kun je live in HD meekijken op jouw smartphone, tablet of via Youtube. De drone camera wordt automatisch¬†gestabiliseerd en zorgt daardoor voor vloeiende videobeelden in hoge kwaliteit.

Als professional heeft het vaak geen zin om voor dat relatief korte drone schot, een drone aan te schaffen. Daarom kun je deze eenvoudig en tegen een faire prijs bij ons huren. Bovendien stemmen wij de haal-en brengtijden speciaal met je af zodat dit altijd moet passen. Onze drone’s zijn vaak ’s ochtends vroeg al op te halen en hoeven ook pas ’s avonds weer retour. Ook in het weekend zijn onze haal- en brengtijden flexibel.

Wij verhuren DJI Phantom en DJI Mavic drones, die elk hun eigen sterke punten hebben. Zo is de Mavic pro drone erg compact en bovendien ook nog eens opvouwbaar. Dit zijn behoorlijke voordelen als je hem mee wilt nemen voor bijvoorbeeld een reportage of aftermovie. De Phantom drone is net wat eenvoudiger te bedienen en te vliegen. Kortome we hebben dus als snel de passende drone voor jouw project.

DJI Mavic Pro drone specificaties

4K videokwaliteit
12MB fotokwaliteit
ca. 27 min. vliegen
Bereik ca. 1200 meter
Hoogte ca. 120 meter
Snelheid ca. 65 km/h
Offerte aanvragen

Wij werken met kwalitatief hoogwaardig producten die gebruikt wordt door zowel amateurs en professionals! Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met Sjoerd op. De drone kun je afhalen in Tiel, Gelderland.

… En wat anderen je waarschijnlijk niet vertellen

Als je bij ons een DJI Phantom of DJI Mavic Pro huurt dan vertellen we je alles over de actuele regelgeving voor het vliegen met drones. Want je mag zelf vliegen in Nederland, maar er zijn wel belangrijke regels. Wij helpen je graag een boete te voorkomen!